Olio al Peperonico e aglio Biologico
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 250 ml
Een scherpe, smaakvolle olie, gemaakt met verse knoflook en pepers. De olie heeft een krachtige smaak, omdat de knoflook en pepers tijdens het persen van de olijven zijn toegevoegd aan het proces. Alle smaak van deze ingredienten zit dus in de olie opgesloten. Deze olie smaakt geweldig door de pasta met vis, bij gamba's etc.
Redoro is een familie bedrijf uit 1895. Ondanks het succes zijn de oude waardes behouden gebleven, namelijk: kwaliteit, reinheid en liefde voor elke kleine handeling van het teelt- en productie proces.
De olijfolie producten worden in het heuvellandschap van de provincie Verona geproduceerd. In het "Monti Lessini" gebied en in de heuvels rond het Gardameer. Het milde klimaat, de hoogte en de kalkhoudende grond van deze gebied, maakt het zeer geschikt voor het telen van olijven.